Skulder smerte vondt kiropraktor skuldersmerter

Skuldersmerter

Eksempler på hva som kan være årsaken til smerter i skulderen er senebetennelse, sene i klem, slimposebetennelse, betennelse i leddkapsel eller i ledd, skade fra traumer (for eksempel fall på skulder eller skade fra idrett), muskelbetennelse, muskelstivhet eller muskelknuter/ triggerpunkt i skulderregionen. Behandlingen blir tilpasset ut ifra anatomien med nedsatt funksjon. Det er også mulig at smerten kommer av andre årsaker. Det blir derfor brukt en del tid på samtale før vi går over til den fysiske undersøkelsen ved første besøk.  

To av hovedkomponentene i en muskel er muskelfibrer og sener. Typiske årsaker for muskel – eller senebetennelse er overbelastning eller gjentatte bevegelser.  

Hos Fimland Kiropraktikk kan du få undersøkelse, behandling, rådgivning, samtale om psykososiale faktorer og øvelser for kjeveproblematikk. Det brukes ulike teknikker for å redusere smerten og optimalisere kjevefunksjonen. Behandlingen og behandlingsforløpet blir tilpasset ut ifra historikk og funn fra undersøkelsen.